Vergaderruimte

Vergaderruimte huren

Frisse inzichten.

De perfecte kick-off, evaluatie of afsluiting.

Externe vergaderruimtes zijn effectiever dan een vergadering op eigen locatie. Door te verplaatsen zorg je voor frisse inzichten en meer inspiratie. Dé plek om een project af te trappen, tussentijds te bespreken of af te sluiten. Een vergaderruimte huren zorgt voor een gevoel van urgentie onder collega’s, moedigt nieuwe ideeën aan en zorgt voor teambuilding.

Haal medewerkers uit hun vertrouwde omgeving door een vergaderruimte te huren en kom op baanbrekende ideeën. Of breng freelance projectleden bij elkaar om écht meters te maken.

In de pauze halen jullie je neus op in de nabije natuur met een wandeling langs de Kraaijenbergse plassen of geniet je van een heerlijke lunch.

Alles wat jullie nodig hebt om te vergaderen.

Een vergaderruimte huren bij Vergaderen Cuijk is kiezen voor een inspirerende locatie. Onze vergaderruimtes zijn afzonderlijk van elkaar of als één ruimte te boeken. Door de twee airco’s, schermen, whiteboards en goede stoelen heb je niets anders nodig. Met een capaciteit tot 10 personen kunnen kleine tot middelgrote groepen bij ons terecht voor een vergaderruimte.

Eigen lunch meenemen is niet nodig: we bieden namelijk een volledig verzorgd luncharrangement aan wanneer je een vergaderruimte huurt. Liever zelf je lunch samen stellen? Dan sta je binnen één minuut in de supermarkt. Verse sushi, fruit of groente, je vindt er alles voor een productieve vergaderdag.