Over ons

Een inspirerende locatie

Waar je doorwerken en netwerken combineert. Waardoor organisaties en ondernemers zelf kunnen bepalen hoe zij remote werken inzetten. Daar geloven we in. En dat misten we nog in ons mooie Cuijk.

Ons verhaal.

Onze vergaderruimte is ontworpen door de welbekende interieur consultant Jurgen Vonk. Of je nu een eenmanszaak hebt, professional bent binnen de corporate wereld of je runt een scale-up, bij ons werk je efficiënter dan ooit. Dat is het doel.

Door het contact met mede-ondernemers in het Land van Cuijk merkten we dat er behoefte was aan vergaderruimtes. Dagelijks te huren ruimtes, wel te verstaan. Gewoon even één dag of een volle week door kunnen werken aan dat project. Zonder dat de kinderen je nodig hebben of bellende collega’s je uit je concentratie halen. Met die informatie zijn we dit project in 2022 gestart.

We vinden het belangrijk dat Cuijk en omgeving in beweging blijft. Nieuwe mogelijkheden bieden aan de creatieveling en doorgewinterde ondernemer.

Net zoals in onze supermarkt vinden we sfeer belangrijk. Dat merk je direct wanneer je binnenkomt: de groene muur met LED-quote verwelkomt je. En geeft je direct advies mee. Never give up! We zien je snel.

Joop & Joppe Bosmans