Over ons

Een inspirerende locatie

Waar je doorwerken en netwerken combineert. Waardoor organisaties en ondernemers zelf kunnen bepalen hoe zij remote werken inzetten. Daar geloven we in. En dat misten we nog in ons mooie Cuijk.

Ons verhaal.

Onze vergaderruimte is ontworpen door de welbekende interieur consultant Jurgen Vonk. Of je nu een eenmanszaak hebt, professional bent binnen de corporate wereld of je runt een scale-up, bij ons werk je efficiënter dan ooit. Dat is het doel.

Door het contact met mede-ondernemers in het Land van Cuijk merkten we dat er behoefte was aan vergaderruimtes. Dagelijks te huren ruimtes, wel te verstaan. Gewoon even één dag of een volle week door kunnen werken aan dat project. Zonder dat de kinderen je nodig hebben of bellende collega’s je uit je concentratie halen. Met die informatie zijn we dit project in 2022 gestart.

We vinden het belangrijk dat Cuijk en omgeving in beweging blijft. Nieuwe mogelijkheden bieden aan de creatieveling en doorgewinterde ondernemer.

Net zoals in onze supermarkt vinden we sfeer belangrijk. Dat merk je direct wanneer je binnenkomt: de groene muur met LED-quote verwelkomt je. En geeft je direct advies mee. Never give up! We zien je snel.

Joop & Joppe Bosmans

Anita van de Camp
Anita van de Camp
Inspirerende ruimte . Flexibel meubilair. Wij hebben er laatst zelfs met een groep systeeminstellingen verzorgd.
Maria van de Laarschot
Maria van de Laarschot
Ik heb de kantoren en vergaderruimten gezien. Het ziet er zeer uitnodigend uit. Warm en welkom.
Teun Van Boxtel
Teun Van Boxtel
Zeer fijne, rustige en representatieve vergaderruimte. Een goede aanrader als u iemand fatsoenlijk wil ontvangen.
Ralph
Ralph
Heerlijke motiverende plek om zelfstandig of met collega’s flink gas te geven 👍🏻 Zeker een aanrader!
Giovanni
Giovanni
Recentelijk heb ik met een aantal studenten en onze stakeholders een aantal pitches en een vergadering moeten doen in Cuijk en kwamen zo uit bij deze locatie. Wat een fijne plek! Je wordt in de watten gelegd door de beheerder en de bijbehorende cathering was uitstekend. Alles werd voor ons naar wens in orde gebracht. Dank!
Chiel Jochems
Chiel Jochems
Ik ervaar deze vergaderlocatie als erg prettig. Het concept bevalt me. De ruimtes en faciliteiten zijn goed. Aanrader.
Marlon
Marlon
Moderne en verzorgde plek om te vergaderen! Daarnaast is het gelegen in een perfecte omgeving om in de pauze het hoofd leeg te maken door een rondje te gaan lopen.